Στήλη “Σκυταλοδρομία”

pardalidou-skitalodromia

Το 2018 αποφάσισα να γράφω για το ψυχαγωγικό site All4fun. Η ομάδα με καλωσόρισε και η χαρά μου ήταν μεγάλη. Το πρώτο που έκανα ήταν η στήλη “Σκυταλοδρομία”. Μπορεί τώρα να έχω το δικό μου blog όμως η στήλη θα παραμείνει στο All4fun γιατί εκεί είναι το σπίτι της και η οικογένειά της.

 

Η ιδέα πίσω από τη στήλη ήταν και είναι η εξής: ήθελα να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους, να δίνω ένα βήμα, να παίρνω συνεντεύξεις αλλά δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να βρίσκω εγώ ποιόν θέλω συνέχεια. Επίσης δεν ήθελα να είναι κλειστός ο κύκλος στον καλλιτεχνικό χώρο, επιθυμούσα να δώσω την ευκαιρία μιας συνέντευξης και σε ανθρώπους που δεν είναι τόσο πιθανό να μιλήσουν κάπου. Τέλος ήθελα από την κάθε συνέντευξη να μαθαίνω και εγώ πράγματα, να έρχομαι σε επαφή με ετερόκλιτους ανθρώπους, από διαφορετικά πεδία, από διαφορετικούς τόπους. Μια win2win κατάσταση!

 

Έτσι κατέληξα στο εξής; θα αποφάσιζα εγώ την πρώτη συνέντευξη και στη συνέχεια το άτομο αυτό θα επέλεγε την επόμενη συνέντευξη, και το επόμενο τον επόμενο και….σκυταλοδρομία κατά κάποιο τρόπο… Ο κάθε ένας λοιπόν που παίρνει μέρος συμμετέχει στην κούρσα γιατί κάποιος πιστεύει ακράδαντα ότι έχει κάτι να πει…

 

Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη με την έκβαση. Όλα τα ζητούμενα υλοποιούνται και το ταξίδι συνεχίζεται…ίσως κάποια στιγμή όλο αυτό να γίνει θεατρικό κείμενο, ταινία ή και σειρά….για να δούμε. Προς το παρόν λαχταρώ για την επόμενη σκυτάλη.

 

Δείτε τη στήλη στο all4fun εδώ

Μέχρι στιγμής :

Εισαγωγή στήλης στο All4fun

Σκυτάλη 1η Κορίνα Παπαοικονόμου

Σκυτάλη 2η Ανυσία Νικολοπούλου

Σκυτάλη 3η Νανά Λίτσα

Σκυτάλη 4η Ιωάννα Σβανά

Σκυτάλη 5η Κλεοπάτρα Σβανά

Σκυτάλη 6η Μάνος Γερωνυμάκης

Σκυτάλη 7η Κωνσταντίνα Λάλλου

Κορίνα Παπαοικονόμου

Korinapapaoikonomou

Κλεοπάτρα Σβανά

kleopatrasvana

Άνυ Νικολοπούλου

anysianikolopoulou

Μάνος Γερωνυμάκης

manosgeronimakis

Νανά Λίτσα

nanalitsa

Κωνσταντίνα Λάλλου

konstantinalallou

Ιωάννα Σβανά

ioannasvana